Menu
Voorgerechten Hoofdgerechten Nagerechten Lunch Feest, bruiloft English diner & lunch Deutsche Speisekarte & Lunch

Voorgerechten



Vooraf

Carpaccio

op mesclunsla met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, rode ui en pijnboompitjes.
€ 12,50

Paddenstoelen uit de oven

gevuld met een farce van champignon, ham, uitjes en Bourgondische kruiden, gegratineerd met kaas
€ 9,50

Paddenstoelen uit de oven (v)

Gevuld met kruidenroomkaas, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaten
€ 9,50

Ka, d'r heerlijke kippensoep

van echte soepkip met veel vlieguren, gebraden stukjes kip, selderij en vermicelli
€ 6,00

Roomzachte mosterdsoep (v)

van Doesburger mosterd
€ 6,00

Stevige uiensoep, zoals het hoort (v)

met brood en kaas gegratineerd uit de oven
€ 6,00

Plankje brood (v)

met aïoli, pesto-mayonaise en tapenade
€ 5,80
Salades

Rijke salade

met brie, walnoten, cashewnoten, dadels, tomaat, komkommer, rode ui en een frisse tuinkruidendressing
Voor € 10,50
Hoofd € 17,00

Salade met gamba's

gebakken in aioli, geserveerd met tagliatelle, mesclunsla, tomaatjes, komkommer, rode ui, sesamzaadjes en een zoete pittige dressing
Voor € 13,00
Hoofd € 22,00

Champignons in bierbeslag (v)

Op een heerlijke frisse salade met natuurlijk aïoli
Voor € 11,00
Hoofd € 18,00